Ideale 4-seizoenen beglazing

Warm in de winter en koel in de zomer. De meest ideale HR++ beglazing voldoet aan beide comforteisen: De HR++ beglazing die tijdens alle seizoenen een energiezuinig en aangenaam binnenklimaat biedt! Door een speciale coating aan de spouwzijde worden een verbeterde thermische isolatie en zonnewarmtewering bereikt. 

Vraag gratis advies over het vervangen of plaatsen van dubbel glas!              


Verbeterde thermische isolatie

Glas is van oorsprong een goede geleider van warmte. Hierdoor gaat er bij standaard HR beglazing in de koudere periodes veel kostbare warmte van binnen naar buiten verloren. De vernieuwde unieke coating SGG PLANITHERM ONE op de binnenruit gaat nog eens 10% meer het warmteverlies tegen in vergelijking met 

standaard HR++beglazing. Deze thermische isolatie wordt uitgedrukt in de U-waarde. Hoe lager de U-waarde hoe meer het warmteverlies wordt tegengehouden.

Krachtige zonnewarmtewering
 

Als goede geleider laat standaard beglazing echter ook veel zonnewarmte van buiten naar binnen door. Dit beinvloedt het binnenklimaat en kan zelfs leiden tot het beruchte serre-effect. De 2e functie van de speciale SGG PLANITHERM ONE coating is het tegenhouden van een zeer groot deel van de invallende zonnewarmte, zonder dat de lichtinval binnenshuis merkbaar vermindert! De mate waarin de beglazing de zonnewarmte van buiten naar binnen doorlaat wordt uitgedrukt in de g-waarde. Hoe lager de waarde hoe meer zonnewarmte wordt teruggekaatst door de coating op binnenruit. 

Doe je voordeel en verdien op je stookkosten!                                                                      Wij van Roegiers de Koeijer zijn u graag van dienst!